Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΑΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.

Γραφείο Διασύνδεσης AΕΙ Πειραιά TT - Liaison Office PUAS
"Σύλλογος Αποφοίτων Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. -
PUAS ALUMNI ASSOCIATION"
Μετά από αρκετό καιρό και πολλές προσπάθειες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος Αποφοίτων Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. (πρώην Τ.Ε.Ι. Πειραιά), δραστηριοποιείται. Ο Σύλλογος Αποφοίτων Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, http://gdias.teipir.gr/…/sxedio_katastatikou
_satp_201631.pdf
έχει κύριους σκοπούς μεταξύ άλλων:
• Την διατήρηση, καλλιέργεια και σύσφιξη των σχέσεων των αποφοίτων μεταξύ τους και με το Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙA Τ.Τ. (πρώην Τ.Ε.Ι. Πειραιά) για τη βελτίωση, ανάπτυξη και προβολή του εντός και εκτός Ελλάδας.
• Την ομαλή πρόσβαση των αποφοίτων στην αγορά εργασίας και την προσφορά ευκαιριών σ’ αυτούς για επιστημονική, επαγγελματική και κοινωνική συνεργασία.
• Τη στήριξη Μελετών πολιτιστικού, εκπαιδευτικού, ερευνητικού ή κοινωνικού χαρακτήρα.
• Τη συμμετοχή σε δράσεις για τη διαφύλαξη της πολιτιστικής & τεχνολογικής κληρονομιάς του Ιδρύματος.
Στην παρούσα χρονική περίοδο, έχει συγκροτηθεί προσωρινό Δ.Σ. με κύριο αντικείμενο την εγγραφή μελών και την εκτέλεση των απαραίτητων ενεργειών προκειμένου ο σύλλογος να αναγνωριστεί και επίσημα, ώστε να προχωρήσουμε σε αρχαιρεσίες για την εκλογή του πρώτου εκλεγμένου Δ.Σ.
Όπως γνωρίζετε, η αναγνώριση του Συλλόγου μας από το Πρωτοδικείο είναι μια νομική διαδικασία που απαιτεί ιδρυτικά μέλη, ενώ παράλληλα είναι αναγκαίοι και κάποιοι οικονομικοί πόροι για την πληρωμή του δικηγόρου, την καταβολή των σχετικών παραβόλων, την κοπή σφραγίδας και λοιπών εξόδων.
Για τον σκοπό αυτό, όποιος ενδιαφέρεται να εγγραφεί ως ιδρυτικό μέλος του συλλόγου, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο email: alumni@teipir.gr, ή να επικοινωνήσει με τον εκτελών χρέη ταμία του συλλόγου κ. Νάσο Στεργιόπουλο στο Γραφείο Διασύνδεσης (Α014 γραφείο) ή στο τηλέφωνο: 210-5381294-5.
Το προσωρινό Δ.Σ. αποτελείται από τους:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Δημήτρης Σιάχος, MSc Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε. & Διοίκηση Επιχειρήσεων Τ.Ε.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Δημήτρης Παναγιώτου, MSc Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε.
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ευγενία Μούλου, Μηχανικός Αυτοματισμού Τ.Ε.
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Μαρία Καλτσογιάννη, MSc Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.
ΤΑΜΙΑΣ: Αθανάσιος Στεργιόπουλος, MSc Μηχανικός Αυτοματισμού Τ.Ε.
ΜΕΛΟΣ: Αρτέμιος Σιγάλας, Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.
ΜΕΛΟΣ: Χρήστος Τσίτσης, Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.
ΜΕΛΟΣ: Αλέξανδρος Αλατσατιανός, MSc Μηχανικός Ηλεκτρονικής Τ.Ε.
ΜΕΛΟΣ: Τζοβάννα Λαρίσση, MSc Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων Τ.Ε.
Η εφ’άπαξ εγγραφή ορίζεται στα 15 ευρώ, ενώ η ετήσια συνδρομή έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Η συμμετοχή και η στήριξη όλων σας, εκτός από αναμενόμενη και καλοδεχούμενη, είναι και απαραίτητη για την δημιουργία του συλλόγου μας.
Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα μας και να περιβάλλετε και εσείς τον σύλλογο μας με την αγάπη και το μεράκι που μπορεί ο καθένας να δώσει για να στηρίξει αυτό το εγχείρημα.
Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τον Σύλλογο Αποφοίτων Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ. (πρώην Τ.Ε.Ι. Πειραιά) /PUAS ALUMNI ASSOCIATION μπορεί κανείς να επισκεφτεί τον ιστότοπο http://gdias.teipir.gr/alumni . Εναλλακτικά, θα είναι χαρά μας, να υποδεχτούμε οποιονδήποτε θέλει να ενημερωθεί, στο Γραφείο Διασύνδεσης Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.-υπό την αιγίδα του οποίου άλλωστε ξεκίνησε αυτό το εγχείρημα- καθημερινά 10:30-15:00 (κτίριο Α, Α014 γραφείο) που ευγενικά μας φιλοξενεί.
Είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινήσεις.
Εγκάρδιοι χαιρετισμοί,
Ο Πρόεδρος του Προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου
Συλλόγου Αποφοίτων Α.Ε.Ι. Πειραιά Τ.Τ.
Δημήτριος Σιάχος
Π. Ράλλη & Θηβών 250, 12244 Αιγάλεω
(+30) 210 53 81 294 – 5
(+30) 210 5381296
alumni@teipir.gr
http://gdias.teipir.gr/alumni

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Θα ήθελα να συμμετάσχω ενεργά στην προσπάθεια για πρόβλεψη ισοτιμίας των αποφοίτων του ΤΕΙ με το ΠΔΑ. Πως μπορώ να επικοινωνίσω μαζί σας και να εγγραφώ-βοηθήσω το σύλλογο? Λέγομαι Λεωνίδας Δόγκας και είναι απόφοιτος του τμήματος ηλεκτρονικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή